Samenwerking Charlois
Samenwerking Charlois ouderen
...

Samenwerking Charlois

SMC heeft vele onderzoeken door de studenten van de Hogeschool Rotterdam laten uitvoeren.

Het leek ons geweldig om de studenten ook in te kunnen zetten om de projecten voor de ouderen op te zetten en te kunnen ondersteunen.

De Hogeschool vond dit een prima initiatief en na de nodige brainstormsessies is SMC op pad gegaan om meerdere partijen bij dit project te betrekken.

Niet alleen de opleidingsinstituten (Hogeschool, Zadkine en Albeda) waren enthousiast maar ook de zorginstellingen (Aafje, Humanitas en Laurens).

Het delen van informatie en het samen opzetten van  projecten, intramuraal in de zorginstellingen maar vooral thuis bij de bewoners van Charlois, sprak iedereen  aan.

De intentieverklaring tussen deze 7 partijen is getekend. Op dit moment schrijven wij het businessplan, zoeken  een geschikt pand als uitvalbasis en gaan we beginnen met fondsenwerving.

SMC benadert alle  partijen in Charlois die betrokken zijn bij de ouderen. Het bovengenoemde consortium hoopt met hen   een goede en langdurige samenwerking op te kunnen starten.

In mei 2016 zijn wij met 124 studenten van het Zadkine, 2 studenten van de HR en Dock gestart met het 'Voor Mekaar' project.

Wij houden u graag op de hoogte, heeft u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer lezen over alle onderzoeken?

Als er interessante onderwerpen voor u tussen staan neem dan gerust contact met ons op.

Mobiel: 06 - 40545490