Samenwerking Charlois

3086 GZ Rotterdam

3161 LL Rhoon

Samenwerking Charlois

SMC heeft vele onderzoeken door de studenten van de Hogeschool Rotterdam laten uitvoeren.

Het leek ons geweldig om de studenten ook in te kunnen zetten om de projecten voor de ouderen op te zetten en te kunnen ondersteunen.

De Hogeschool vond dit een prima initiatief en na de nodige brainstormsessies is SMC op pad gegaan om meerdere partijen bij dit project te betrekken.

Niet alleen de opleidingsinstituten (Hogeschool, Zadkine en Albeda) waren enthousiast maar ook de zorginstellingen (Aafje, Humanitas en Laurens).

Het delen van informatie en het samen opzetten van projecten, intramuraal in de zorginstellingen maar vooral thuis bij de bewoners van Charlois, sprak iedereen aan.

De intentieverklaring tussen deze 7 partijen is getekend. Op dit moment schrijven wij het businessplan, zoeken een geschikt pand als uitvalbasis en gaan we beginnen met fondsenwerving.

SMC benaderd alle partijen in Charlois die betrokken zijn bij de ouderen. Het bovengenoemde consortium hoopt met hen een goede en langdurige samenwerking op te kunnen starten.

In mei 2016 zijn wij met 124 studenten van het Zadkine, 2 studenten van de HR en Dock gestart met het 'Voor Mekaar' project.

Wij houden u graag op de hoogte, heeft u vragen dan kan u altijd contact met ons opnemen.

Meer lezen over alle onderzoeken?

Als er interessante onderwerpen voor u tussen staan neem dan gerust contact met ons op.