Beleef en Beweegconcept
Logo Stichting Mens Centraal

 

Stichting Mens Centraal

 

Postadres:

 

Nachtwaker 43

3161 LL Rhoon

Nederland

 

 

Uw werk op onze website?

Your work at our website?

Klik hier/click here

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

Gebruiksvoorwaarden

Anbi-status
Stichting Mens Centraal helpt senioren

 

 

Mobiel: 06 - 466 689 73

 

E-mail: info@stichtingmenscentraal.nl

 

KvK: 56599994

 

IBAN: NL36INGB0007443734

 

 

virtueel fietsen
Beleven inrichting

Sensomotorisch Beleef- en Beweegprogramma

Een concept waar alle ouderen laagdrempelig aan deel willen nemen. Speciale onderdelen geschikt voor ouderen met dementie of kwetsbare ouderen. De nieuwe manier van bewegen en beleven met persoonlijke aandacht en vele mogelijkheden.

Inspannen en/of ontspannen in een sfeervolle ruimte.

In de afgelopen jaren hebben wij diverse onderzoeken laten uitvoeren en mogelijkheden onderzocht om samen met Wiltraco tot een totaalconcept te komen. Het is een zeer compleet (virtueel) beweeg- en beleefprogramma geworden waar alle ouderen aan mee kunnen doen, ook de mensen met een beperking of een vorm van dementie. Laagdrempelig, uitgebreid en vooral leuk om aan deel te nemen. Naast inspanning zorgen wij voor onspanning. Het sensomotorisch beweegprogramma zal ertoe leiden dat ouderen meer spierkracht, bewegingsmogelijkheden, uithoudingsvermogen, snelheid en coördinatie (terug)krijgen. Op deze wijze kunnen ouderen op een meer veilige en aangename wijze deelnemen in de maatschappij. Dit programma kan ouderen naast heel veel plezier, alleen of in groepjes, oefeningen aanbieden passend bij hun beperking. Het werken in groepjes is goed voor de sociale contacten van de senioren en kostenbesparend voor de zorg. Vanaf januari 2015 bieden wij dit concept aan, ondertussen hebben wij een aantal opdrachten uitgevoerd en is het programma geplaatst bij zorginstellingen en fysiotherapeuten.

Van de opbrengsten kunnen wij weer nieuwe projecten opzetten om ouderen en mantelzorgers te ondersteunen.

Bekijk de diverse onderdelen, heeft u nog vragen of wilt u een bezoek op uw locatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact